Ik verzoek je retouren van te voren te melden via kadobyjelena@outlook.com

Lees eerst onderstaande voorwaarden even door!

Voorwaarden voor retourneren:

-Retourneren binnen 14 dagen (gerekend vanaf het moment van bezorgen).

-Ik verzoek je vriendelijk om eerst per mail contact op te nemen.

-Stuur het artikel retour naar: kadobyjelena, Papayapad 42, 9408 BM Assen.

-Voeg een kopie van de factuur of orderbevestiging bij.

-Na het aanmelden van de retour, heb je 14 dagen de tijd om het pakketje te retourneren. 

-Het artikel/de artikelen dient/dienen ongebruikt te zijn om opnieuw verkocht te kunnen worden. Artikelen die onverkoopbaar zijn geworden door bijvoorbeeld een beschadigde verpakking, vlekken, of andere gebreken/beschadigingen, worden niet gecrediteerd.

 

* De klant is verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging tijdens het verzenden van de klant naar kadobyjelena. Ik adviseer dan ook het pakket goed in te pakken en eventueel verzekerd te verzenden. 

* Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

* De verzendkosten voor de retourzending zijn voor de koper, tenzij kadobyjelena een verkeerd artikel heeft geleverd, of het artikel gebreken vertoont. In dat geval zijn de kosten voor kadobyjelena en ontvang je via de mail een verzendlabel. Let op: neem in dat geval eerst contact op via de mail! Indien je de bestelling zelf frankeert, worden deze kosten niet achteraf vergoed. 

 

* De betaalde verzendkosten worden niet teruggestort indien gedeelte of de gehele bestelling wordt geretourneerd. 

* Zodra het artikel/de artikelen onbeschadigd en voldoende gefrankeerd door kadobyjelena zijn ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen teruggestort.

* Indien de zending onvoldoende gefrankeerd was, kan de terugbetaling een vertraging geven tot maximaal 14 dagen.

* Kadobyjelena accepteert geen zendingen die onder rembours zijn verzonden. 

* Ruilen? Dit wordt gezien als twee aparte bestellingen. De verzendkosten van zowel de retourzending als de nieuwe zending komen voor rekening van de klant. 

Het herroepingsrecht geldt alleen voor consumenten. Artikelen die ik speciaal voor bedrijven heb besteld, vallen buiten het herroepingsrecht.

 

Schade/breuk:

Neem in het geval van klachten, beschadigingen of breuk direct contact op met kadobyjelena, doch uiterlijk binnen 3 werkdagen na aflevering van de bestelling. Hierna kan ik niet meer garanderen dat de schade vergoed wordt. Kadobyjelena kan om foto's van de klacht vragen, of het artikel terug vragen ter beoordeling. Bewaar ook alle verpakkingsmaterialen en maak foto's van hoe je de zending hebt ontvangen (buitenkant verpakking inclusief verzendlabel, binnenkant verpakking inclusief verpakkingsmateriaal en foto's van de schade aan het artikel of de artikelen).
Hierna zoeken we samen naar een redelijke oplossing. Stuur een garantieartikel niet zomaar retour, deze verzendkosten worden door kadobyjelena niet vergoed!